Om Norsk Radonsanering AS

Om Norsk Radonsanering AS

Norsk Radonsanering AS består av personer med forskjellig kunnskap om radon. Sammen sitter vi med mangeårig bred erfaring fra arbeid med radon. Vår rådgiver som er utdannet ved Strålsäkerhetsmyndigheten i Sverige, utfører befaringer i bygninger over hele Østlandet. Vi utfører alle typer utbedringer der hvor dette er påkrevd i inneluft eller husholdningsvann, samt prosjektering i forbindelse med nybygg, tilbygg og rehabilitering av eksisterende bygninger. I tillegg til radon gjør vi også tiltak mot Fukt og Lukt. Som kunde får du hjelp hele veien fra din første forespørsel til eventuelle nødvendige tiltak. enten det gjelder radon i inneluft eller i drikkevannet hjemme.

Vår målsetning er at vi skal være en tilgjengelig ressurs i markedet som løser problemstillinger knyttet til radon, fukt og lukt i private hjem, men også i andre typer bygninger.

Radonsanering Telemark

I følge undersøkelser gjort av Statens Strålevern, i samarbeid med Norges Geologiske Undersøkelse (NGU) eksisterer det en høy risiko for radonstråling i et område av Telemark som strekker seg fra Skien i sør, til Notodden i nord, og Nordagutu i vest. Vi utfører derfor måling etter forespørsel i hele Telemark og gjennomfører radonsanering der det er nødvendig.

Enten du ønsker befaring, sanering, eller bare noen råd, er du velkommen til å ta kontakt med oss dersom du har spørsmål om radon,

Ring 33 36 53 88

Visste du?

I Norge oppstår det 1700 – 1800 nye tilfeller av lungekreft hvert år. 300 av disse kan skyldes radon, i følge Teknologisk Institutt og Kreftforeningen.

Radongass gjør deg syk

Den giftige effekten angriper strupe, hals og lunger, og kan endre DNA. Reaksjonene danner et høyt betennelsesnivå som gir pustevansker, lungekomplikasjoner, allergier og i verste fall kreft, i følge forskning.